Wednesday, July 20, 2011

KOMPUTER&PERANANNYA DALAM HIDUP KITA..

salam..entry yang saja suka2 aku reka,nth macam mana leh terlintas idea ni..jom layan sat entry ringkas aku pagi ni...

pesanan wat orang yang nak HIDUP BAHAGIA tapi di gangu oleh manusia lain,senang je..sila RIGHT CLICK kt org tu and DELETE dia..sng kn??

tapi bila ada orang yang TERSAYANG bersama kita,sila RIGHT CLICK kt org tu,COPYkn dia & PASTE kan dalam hati kita,sebab hati adalah tempat yang paling berhemah dalam diri kita....

kenapa tak boleh CUT dan PASTE???sebab,kita kena ingat,bukan kita sorang je yang sayang kat dia,ramai lagi yang menyanyangi dia,so JANGAN TAMAK!!!!

tapi kalau hari ni kita ada BUAT SALAH NGAN ORANG,tapi kita tak sedar,senang je,macam biasa MUHASABAH DIRI..macam mana ye..meh aku ajar..sila RIGHT CLIK kat scren komputer@latop,pastu VIEW dan seterusnya SHOW DEKSTOP ICON..nanti korang akan jumpa kesalahan yang telah korang sembunyikan..

bila dah jumpa kesalahan tu janga lupa CLICK kat dia,untuk dipindahkan ke RECYCLE BIN dan seterusnya EMPTY THE RECYCLE BIN..ok???

HATI TAK TENANG???hmm..macam mana ye??senang je..ON LATOP@KOMPUTER,SEARCH GOOGLE..dan seterusnya SEARCH http://genta-rasa.com/...insyallah..hati akan tenang..

kalau tak tenang gak..guna komputer@latop manual..RIGHT CLICK KAT HATI AND ZIKIR BANYAK2...

SELAMAT MENCUBA YE KAWAN2..setakat ni..ini jelah yang aku tahu nak kongsikan..

No comments: