Monday, July 23, 2012

JOM TONTON "HANTU JAGUNG" FILEM HUSK....

salam..hari ni JOM TONTON aku nak ajak korang tengok citer "HUSK" ...citer hantu la..citer apa lagi..hahahahaha..citer ni memang best..aku panggil hantu dalam ni citer hantu jagung..sebab dia bunuh orang kat dalam ladang jagung tu je,dia tak boleh nak kuar dari kawasan tu,setiap orang yang dia dah bunuh akan jadi hantu..tapi sebelum hantu2 tu bunuh orang,hantu2 ni akan masuk 1 rumah yang kat tengah2 ladang jagung tu,jahit guni untuk disarungkan ke muka dan paku kelima2 jari dia..bila dia dah pakai topeng guni tu,dan masuk kedalam ladang jagung tu,dia memang takkan boleh masuk dah rumah tu dan takkan boleh keluar dari ladang tu..

secara tak langsung,aku dah bagi sinopsis serba ringkas dari cite HUSK ni,filem terbitan AFTER DARK ni memang aku suka..semuanya best2,semuanya kejam..hahahahaha..kalau korang nak tau camne,korang boleh tengok sendiri citer ni..selamat menonton..

 filem arahan Brett Simmons,lakonan Devon Graye,Wes Chatham,C.J Thomason,Tammin Sursok....

citer ni antara filem yang save badget sebab hantu dia pakai guni je tutup muka,paku pun tak payah cantik2 sangat,paku karat je pun,senang je cari,kat tempat sampah pun dah jumpa..bagus hantu2 jagung ni..hahahahaha..

















aku cakap kat kawan2 aku "jom tengok cite hantu jagung" semuanya cebik mulut.."hantu jagung??" konon tak gempakla konon kan..ingat cam citer lawak je,belum tengok belum tahu lagi gempak ke tak,satgi kang bersepah lari bila tengok hantu jagung tu kuar..kannn..hahahahahaha...nama hantu jagung tu,aku yang letak..sedap apa..nama manja dia..hehehehe..


TRAILER HUSK..

video



ikhlas dari hamba allah serba sederhana..conan..

2 comments:

logorithm said...

Huh. Ingatkan Hantu Jagung filem seram-komedi Melayu yang terbaru...

conan said...

@logorithm..dah agak dh..bila sy sbut hantu jagung,semua org ingt citer lwk..gelaran "hantu jagung" tu sy yg letak..tp blh dipertimbangkan ek title "hantu jagung" utk filem seram-komedi melayu..sy ada pkr gak bnda ni..time ksh :)