Thursday, July 28, 2011

CUBA BACA BETUL2!!



entry saje suka2 je..saje letak..aku suka lagu ni..selalu gak layan lagu ni..tapi ni lagu sedih la..kalau korang nak dengar,try search kat 4shared..ok..tapi nanti masa serach tak kuar nama nancy ajram,korang taip nancy agram..jangan risau,orang yang sama gak..nak cte kenapa beza "J" ngan "G" satgi panjg lak citenya..takpela..korang search jela..

korang nak belajar cakap bahasa arab ammi(arab pasar) tak???hahaha..kalau nak,cuba baca lirik ni elok2,kalau rasa2 boleh baca,maknanya korang boleh cakap arab ammi la tu..aku ada gak cari lagu lain,tapi yang lain tu panjang2 sangat..lagu ni je yang pendek sikit...ok..jom layannnn....

ENTA EIH-NANCY AJRAM...

Enta eih
mesh kefaya alaik Tegrahni haram alaik enta eih
Enta laih domoey habeebi tehoun alaik
Tab w laih ana radya enak tegrahni w roohi feek
Tab w laih yaani eih radya beaazabi bain edaik
(x2)

Law kan da hob ya waili mino
W law kan da zanbi matoub aano
Law kan naseebi aeesh fe gerah
Hayaeesh fey gerah
(x2)

Mesh haram mesh haram enak tekhdaani fey hobi leek
Mesh haram elgharam we seneen hayati w 3ashe'e leek
Daa' awaam wala kan leaaba fey hayatak yetdaweek
Daa' awam el hanan w hodni albi w amali feek
(x2)

Law kan da hob ya waili mino

W law kan da zanbi matoub aano
Law kan naseebi aaeesh fey gerah

Hayaeesh fey gerah
(x5)




1 comment:

Cik Kamoo said...

sy agak busy dgn tuntutan keje skang nie, update je tp dh jarang nk bw.

tq selalu dtg ke belog sy