Sunday, August 21, 2011

MULUT TU BAHAYA BANG...

salam..korang..buat pertama kalinya blog aku ni di isi dengan cite pasal artis..huhuhu..aku bukan apa..mengucap panjang aku bila tengok pasal benda nie..tak pernah aku samakan mana2 kawan aku dengan binatang..tak sampai hati aku nak buat macam tu..ish2..tapi zaman sekarang ni dah lain macam je..takut aku..

nak laser pun berpada2la..aku pun laser gak,tapi takdela nak cakap hanjing la..apa ke..lain kali kalau nak marah cakap je macam ni "aku tak puas hati tulla ngan dia nie!!!heiii!!umpama bulan tulla dia tu!!geram aku!!rasa nak belanja makan kat kedai pak mail je!!"..ha..kalau ayat macam ni kan elok sikit..

kalau tak puas hati gak,jumpa face 2 face,pastu ajak dia lawan main guli..kan senang..dosa pun takde..kan bulan2 puasa ni..tak elok la macam nie..kerana mulut badan binasa..malu la kat wonderpet..diorang pun tahu jaga mulut diorang..

aku pun tak taula nak cakap apa lagi,cakap lebih2 kang kata busy body lak..yela..masuk campur hal orang tua ni bahaya sikit..nanti dikatakan aku tak cukup umur lak..korang tengok la sendiri kat bawah nie..time kasih pada abang nara..kerdit tuk dia..aku ambik dari blog dia la ni..

korang tengoklah sendiri sapa yang aku maksudkan nie..











korang nak maklumat lebih..masuklah kat blog abang nie..kredit tuk abang nara..time kasih...

http://beautifulnara.com/perang-twitter-antara-azwan-ali-dan-didie-alias-la-pulak/

4 comments:

Cik Kamoo said...

artis tak susah2 dengan gaduh ... perang mulut...dah moden perang kt twitter plak...ermmmm bulan baik patut buat benda baik ye dak

conan said...

cik kamoo..tulh awk..buln baik,wtla bnda bik..sementara setan tengah takde nie..adoyaiii..

logorithm said...

Ingatkan AA dah tobat...

Itu caranya nak kekal 'popular' kot?

conan said...

logorithm..nthla mamat tu..smpi bila dia nk simpn mulut laser tu..popular apa cm tu..nymph lg ada la..