Friday, August 26, 2011

SAPA NAK SEDEKAH DUIT RAYA??

salam..korang..serius aku tak tau nak wat entry apa hari ni..memandangkan nak raya dah ni,aku tak taula nak sembang apa ngn korang nie..huhuhuhu..kering idea jap..

korang dah habis beli barang ke??wat ketupat...wa..memang best betulla dapat raya ngan family..gotong royong rumah,masak ketupat,masak rendang..ok...jangan buat ayat sedih..nanti aku teringat kat family aku lak..

dan yang paling aku tunggu sekali,DUIT RAYA!!!hahahaha..itu paling best...raya je yang special..mana ada hari2 biasa orang nak bagi duit free2 je..ok2..mungkin adala..tapi masa tu perasaan nak terima duit tu lain sikit..apa2 pun..sebenarnya makin meningkat umur kita makin jarang dapat duit raya,tapi kalau sekali dapat,banyak tuuu!!!!!!!

apa2 pun,bila tak balik beraya tahun ni,baru aku tahu erti sebenarnya beraya ngan family..huhhuhu..nikmat ok..jadi korang jangan sia2kan peluang yang ada ni..

okla..malas nak ulas panjang2 pasal raya ni..satgi aku gak yang sedih..korang keje baca je kan...ok la..selamat hari raya untuk korang semua..kalau sapa2 yang baik hati nak bagi duit raya kat aku,bolehlah tinggalkan pesan kat blog aku ni,nanti aku bagi no akaun kat korang..hahahaha..itu kalau yang baik hati nak bagi la kan..tapi ada ke??hehehehe..

ikhlas dari hamba allah yang serba sederhana..conan..

6 comments:

mirah said...

hahaha!

conan said...

mirah..knp awk gelak..hmm..ahhh..sy thu knp awk gelak..tu msti pin no akaun bnk awk kan??HAHAHA!..yes..blh gi korek duit raya nie..:)

mirah said...

agaga..umo dah 20 mana dapt duit raya..silap2 mirah yang kne bg duit raya..haru~

logorithm said...

Selamat Hari Raya Cik Conan! Semoga tahun nih mendapat baaaaaannnnyak duit raya. :-)

conan said...

mirah..og course la mirah yg kena bg..i bljr lagi la..u nie..bwk2lah kutip phla ms ry ni..xpe2..klu u xmau bg duit ry dlm smpul tu,apa kata u bg guna cek..ok x??hehehe:)..geli lak guna bhs I ngn U ni..

conan said...

logorithm..wa...cik logo..sp mau bg sy duit laya oooo..smua olang tatak mau kasi sy itu duit laya..huwaarrrr..:'(