Tuesday, August 16, 2011

WELCOME TO MY NEW WORLD...

salam..dah lama sangat2 aku tak update blog..bukan apa..aku design baru..tu yang lama tak update tu..huhuhu..ini semua hasil kerja kawan aku ni..masa design lama pun dia gak yang bagi..sebab tu aku sayang nak tukar lain tu..mula2 aku cuma minta tolong dia ubah gadget je,sekali dia offer nak tukar design sekali..aku pun ok je...

aku sebenarnya sayang design lama tu bukan sebab apa,sebab tu kawan aku yang bagi design tu,tapi bila dia sendiri yang ubah design tu,aku tak kisah,sebab orang yang sama gak design kan blog aku tu..sebab tula aku sayang gila kat blog aku ni..

nak tahu sapa yang design kan??hehehe..maaflah..aku taknak gtau nama dia kat sini..biar aku ngan dia je tahu..aku cuma nak ucap time kasih banyak2 kat dia,aku hargai sangat2 apa yang dia buat niee...bagi aku,ni adalah hadiah dia kat aku walaupun dia tak kata nak bagi benda ni sebagai hadiah pun..tapi bagi aku ianya amat berharga..insyallah..pas ni aku takkan tukar lagi design blog aku,kecuali kalau dia yang tukar..hehehehe

seronok dapat design baru,tapi komen aku yang lama habis semua hilang..huwarrrrr..sedih ooooooo...ni keje akula..gatal tangan sangat..sampai habis semua hilang..padan muka!!salah sendiri..takpelah..aku redha..

korang faham tak apa yang aku bebelkan ni??aduhh..penat je aku bebel panjang2 tau..takpelah..sapa2 yang baik hati,silalah tinggalkan komen tuk blog aku yang baru ni..ok ke x??aku pun nak tau pandangan korang camne kan..kalau sudilah..tak paksa pun..

hari ni..hari rabu 17 ogos 2011 bersamaan 17 ramadhan 1432h..aku rasmikan blog aku ni..hehehe..selamat datang semua ke blog ku..harap2 ada lagi yang sudi datang..terima kasih...

6 comments:

logorithm said...

Oooo... komen yang kat sini ker yang kat shoutbox nyer yang hilang?

Lawa design baru nih. Baiknya kawan Cik Syfa...

imefanatik said...

Tahniah!!!Menarik blog nie...teruskan adikku;-)peace with smile....

imefanatik said...

Dengan ini kita merasmikan laman web yang baru!!!Tahniah adikku..peace with smile;-)

conan said...

logorithm..komen kt shoutbox la awk..hbs hlg smua..waa..sdh2..:(..time ksh sbb sudi komen blog sy yg bru nie..klu ada yg tak kena ckplah ye..sy pun bru nk bljr ni..kwn sy tu mmg baik..hehehe..

conan said...

imefanatik..time ksh sbb sudi rsmikn blog sy mcm yg sy mnta tu..hehehe..dan time ksh sbb sudi jd follower sy..time ksh byk2..

imefanatik said...

blog Syfa menarik tertarik...;-)