Friday, August 3, 2012

PINGAT EMAS MALAYSIA GANJARANNYA BASKIN ROBBINS 1 MALAYSIA..


salam...sekarang ni kita sibuk berkata sana sini pasal sukan olimpik dilondon,ada yang bercerita yang buruk,dan ada yang sebaliknya,tapi hari ni,aku nak cite kat korang sesuatu yang menarik,untuk semua rakyat malaysia.."jika sekiranya malaysia mendapat pingat emas dalam sukan olimpik,61 kedai baskin robbins seluruh negara akan menghadiahkan 1 skup aiskrim pada setiap seorang pada 8 ogos 8-10malam!!" 


ha!!amacam??menarik tak??sekarang harapan paling tinggi diletakkan atas bahu DLCW,beliau sudah pun layak untuk ke final dalam acara badminton..jadi,pada korang2 yang rasa2 nak makan aiskrim free tu,doa la banyak2 moga korang semua dapat makan aiskrim free..


tapi yang sedihnya,saya kat sini tak dapat makan..huwarrrrrr!!!!!!egypt takde lak buat hadiah apa2 pun untuk rakyat kat negara dia ni kalau dapat emas,setakat ni dioramg ditangga yang ke 39 dangan 1 pingat perak..


kat sini,aku sertakan kedudukan malaysia disukan olimpik,macam yang aku cakap tadi tula,doa banyak2 malaysia dapat emas,kalau korang rasa2 nak makan aiskrim free!!

juga sumber yang aku dapat dari twitter fakta bukan auta dan juga twitter ahmad izham omar,tak silap aku dia ni orang besar gak 
dalam media prima..boleh tengok kat twitter dia AhmadIzhamOmar

ikhlas dari hamba allah serba sederhana..conan..

2 comments:

logorithm said...

Satu scoop jer? Tak berbaloi kalau pergi sana semata-mata nak eskrim free dan kena beratur panjang. Lain la kalau dah memang berada berdekatan BR outlet, boleh ler try beratur.

conan said...

@ligorithm 1scoop free,klu nk tmbh lg 2@3 scoop blh,tp byr sndr!!okla tu abg hensem dr xdpt lngsng..:)