Sunday, June 3, 2012

ULASAN "THE DEVIL INSIDE"

salam...korang...aku baru je pas layan cerita the devil inside..entry lepas ada cerita pasal sinopsis cerita tu..korang boleh tengok kat sini. SINOPSIS "THE DEVIL INSIDE" tapi sekarang ni,aku nak buat kesimpulan sikit dari cerita tu...



bagi aku mula-mula cerita agak bosan..tapi bosan dia tu tak lama,jap je,pastu kita akan berminat nak tau apa akan jadi seterusnya dan seterusnya lagi...kalau bab terkejut-kejut tu adala sikit-sikit..tapi bagi aku cerita ni tak seram sangat,tapi jalan cerita dia best!!!


satu lagi,yang aku confius sangat-sangat tu,ni sebenarnya cerita betul ke tak??kalau korang nak tau kenapa aku cakap macam ni,korang kenala tengok sendiri..dari cara aku tengok,macam cerita betul,entah..aku pun tak pasti camne..mungkin jugak ni citer betul pastu dilakonkan balik..entah..entah...entah!!!aku tak tahuuuu...korang kena tengok sendiri..


kalau sapa-sapa yang dah tengok cerita tu,last-last sekali dia suruh kita tengok web ni ROSSI FILES ,kesimpulannya..korang kena tengok gak camne pun,tak guna aku nak cerita panjang-panjang kat korang..tengok jela..jangan banyak cakap!!!!


satu lagi aku nak pesan..kalau nak downlod,baik downlod cepat-cepat,takut nanti ada link yang dah mati,jawabnya tak boleh nak downlod..aku pun dah banyak kali try,beberapa kali cubaan,akhirnya barula boleh downlod..


untuk memudahkan korang..aku bagi kat korang link yang masih boleh didownlod... SINI ,try dulu ok..kalau tak boleh downlod tu,mungkin link dia dah mati,sebab kawan aku cakap,sekarang ni ada pihak atas yang cuba untuk matikan semua link-link filem..ala..nak suh kita belila tu..


okla...selamat menonoton ok...


ikhlas dari hamba allah serba sederhana..conan..












2 comments:

Cik Kamoo said...

dah lama akk tk tgk mubie....layan tenet je rajin

conan said...

cik kamoo...saya sarankan..akk tgkla cite ni..kasi gempaq skt rumh akk tu..filem the pact tu pun cam best..sy pun xde ms lg nk downld cite tu..:)