Friday, June 15, 2012

JOM TONTON : INSIDIOUS!!!!

salam...korang...lama sudah kita tidak ketemu ye..rindu tak kat detektif super duper bagus ni..conan..hehehehehe...
ok..tajuk kita hari ni...INSIDIOUS...filem ni dah lama sebenarnya keluar,saje je aku nak citer kat blog aku hari ni,kalau-kalau ada yang berminat untuk tonton cerita ni nanti..korang pernah tengok belum filem ni??kalau belum cepat-cepatlah tengok..aku jamin..citer ni memang best gila!!!


sedikit sinopsis untuk citer ni..mengisahkan sepasang suami isteri josh Lambert (Patrick Wilson) dan Renai (Rose Byrne) menyangka bahawa rumah mereka telah dihantui oleh sesuatu yang sangat aneh..beberapa kejadian aneh telah berlaku...anak mereka Dalton (Ty Simpkins) telah terjatuh,dan disahkan koma oleh doktor...renai mula menyedari bahawa ada sesuatu yang menakutkan sedang menghantui mereka sekeluarga,lalu dia mendesak josh untuk berpindah ke tempat lain.malangnya kejadian aneh dan menakutkan masih menghantui mereka sekeluarga..

ternyata rumah bukanlah punca mereka dihantui,tetapi ada sesuatu yang tersembunyi yang perlu dirungkaikan dalam keluarga mereka secepat mungkin.pertembungan dua alam berlaku..adakah mereka berjaya merungkai persoalan yang menghantui mereka?korang boleh tengok sendiri citer ni dan nilai sendiri filem yang diarahkan oleh pengarah filem SAW james wan.



























INSIDIOUS MOVIE TRAILER..


video





ikhlas dari hamba allah serba sederhana..conan..

No comments: