Friday, February 15, 2013

( VIDEO + GAMBAR ) CAT SOOTHING CRYING BABY TO SLEEP....

salam..kaum wanita sekarang selalu cakap "apa yang lelaki boleh buat,kita pun boleh"..dan ternyata,ada perkara yang lelaki boleh buat,perempuan pun boleh buat,tapi tak semua orang perempuan boleh buat..fikir2kan sendirila ye benda apa..ok..sekarang..si kucing hitam ni pun dah pakai istilah tu..katanya "apa yang manusia boleh buat,aku sebagai kucing pun boleh buat!!!"..dan dia sendiri membuktikan kata2 dia..jom kita baca story pasal kucing hitam ni..

kucing milik Aaron Grant yang diberi nama stewei cuba menenangkan dan menidurkaa Connar anak si Aaront Grant ni yang sedang menangis..dengan penuh sabar dan penuh kasih sayang dia tidurkan balik baby ni,satu perkara yang sangat menakjubkan,dan mungkin akan meruntunkan hati2 mat2 jiwang dan juga gadis2 yang berjiwa bunga,serta mungkin juga dapat menjadi contoh kepada ibu2 yang tak reti nak menyanyangi anak sendiri..

Dalam video ni menunjukkan macam mana stewei mengusap2,mengelap air mata baby tu dan menidurkan baby tu dengan penuh sabar..agak touching gak la aku yang tengok ni..sweet ok!!












akhirnya..dengan penuh bangga..stewei berkata "hey!!look what i did!!" 





cat soothing crying baby to sleep..

video



ikhlas dari hamba allah serba sederhana...conan..

2 comments:

Telor Power said...

eh babi tu tak kena cakar2 ker

logorithm said...

^^^ 'Babi'? :-D