Thursday, June 13, 2013

PEMBERSIHAN ETNIK ISLAM OLEH SKUAD 969 (ROHINGYA)

salam....rasanya semua dah sedia maklum dengan apa yang terjadi dirohingya,umat islam dibantai teruk oleh pengikut buddha,kerja "pembersihan" kaum islam dirohingya telah dijalankan,bagi memudahkan kerja bangang mereka ini,SKUAD 969 telah ditubuhkan,yang mana ianya telah diketuai oleh seorang sami yang pernah dipenjarakan pada tahun 2003 atas kesalahan yang melibatkan kekejaman terhadap umat islam,nama si sami gila ini ialah ASHIN WIRATHU berusia 45 tahun..

haritu saya ada baca pasal 20orang telah dibakar hidup-hidup dimadrasah (sekolah) mereka termasuk 4 orang tenaga pengajar,dan saya sendiri telah menyaksikan video yang membabitkan seorang lelaki islam dibantai oleh sekumpulan perusuh,pembantaian berakhir bila mana lelaki muslim itu dilibas dengan parang oleh seorang pak cik tua yang bangang.

baru-baru ni,kita dikejutkan pula dengan sebuah video yang merakamkan seorang lelaki muslim dibakar sampai mati oleh SKUAD 969 yang jahanam ini,dengan disaksikan polis yang makan gaji buta,kedengaran didalam video tersebut suara seseorang yang meminta air untuk menyelamatkan lelaki tersebut,tetapi telah dihalang oleh perusuh dan juga SKUAD 969 jahanam ini.

Disini saya sertakan gambar-gambar ketika kejadian pembakaran lelaki muslim oleh SKUAD 969 yang jahanam ini..tak nak letak video,kejam sangat,nak tengok pun tak sanggup..

inilah ASHIN WIRATHU,muka macam alim la konon,tapi dia tak sedar,dah macam muka orang neraka jahanam dah aku tengok..


Di bangladesh umat islam turut dibantai,di syria,setiap hari umat islam dizalimi oleh ahli syiah yang terdiri dari tentera bashar,baru semalam jugak saya tengok video seorang lelaki muslim di syria dipukul teruk oleh tentera bashar asad dan disuruh mengaku bashar adalah tuhan,tapi jawapan lelaki tersebut adalah "OHHHH ALLAH!!!" hanya itu yang dia sebut..

Bukannya nak suruh turun pergi perang sekali dengan diorang,tapi sekurang-kurangnya,setiap kali selepas kita solat,tolong doakan saudara-saudara kita yang teraniaya,jangan sampai nanti mereka tuntut hak mereka,dan allah persoalkan,apa yang dah kita buat untuk bantu mereka..


ikhlas dari hamba allah yang serba sederhana...conan..

No comments: